Adviseur in financiƫle software

Klantoplossingen SnelStart

Soms sluit de standaardinrichting van SnelStart niet aan op de wensen van een onderneming. Met de bestaande functionaliteiten binnen SnelStart is het mogelijk om de inrichting naar wens van de klant aan te passen. Zo ontstaan er geen losse maatwerkpakketten maar één geïntegreerde oplossing binnen SnelStart. Voor diverse ondernemingen hebben wij onderstaande (maatwerk)oplossingen al bedacht.
 
 Logo Exact
Overzetten administratie vanuit Exact Dos
De stamgegevens grootboekrekeningen, debiteuren en crediteuren inclusief de subadministratie   debiteuren en crediteuren met de mutatieboekingen zijn vanuit Exact Dos, eventueel na correcties in Excel, over te zetten in SnelStart.
 
 Visma logo
Overzetten administratie vanuit AccountView (Visma)
Ook vanuit AccountView zijn de stamgegevens grootboekrekeningen, debiteuren en crediteuren inclusief de subadministratie debiteuren en crediteuren met de mutatieboekingen, eventueel na correcties in Excel, over te zetten in SnelStart.
 
 Mehrwertsteuer
Mehrwertsteuer registreren in SnelStart (handmatige aangifte)
Bij het registreren van Mehrwertsteurer wordt gebruik gemaakt van de BTW-code “Omzet buiten EU”. Deze mag dus nog niet in gebruik zijn. De Mehrwersteuer wordt correct in de boekhouding bijgehouden. Voor de aangifte Mehrwertsteuer kunnen de benodigde cijfers uit een overzicht worden afgelezen.
 
 Monteur
Koppeling met pakket installatiebranche (InstallPartners)
Voor een installatiebedrijf is een koppeling gerealiseerd met het branchepakket InstallPartners. De klant vond dat het pakket InstallPartners perfect aansloot op de praktijk. Maar de boekhouder vond het financiële gedeelte te omslachtig om mee te werken. Daarom heeft Account-IT een koppeling gerealiseerd tussen SnelStart en InstallPartners.
 
 CV installaties
Opzetten servicesysteem (registratie onderhoudshistorie cv-ketels)
Voor hetzelfde installatiebedrijf is een servicesysteem in SnelStart opgezet. In SnelStart wordt de eerste vastlegging van het onderhoudscontract tot de uitvoering vastgelegd. Naast de uit te voeren werkzaamheden wordt op de werkbonnen ook de verrichte werkzaamheden van het vorige bezoek getoond. Voor deze oplossing zijn minimaal de modules SnelStart!Nota6, SnelStart!Abonnement en   SnelStart!Plus nodig.